Kontakt oss i dag

Esten Kjølvang

Gründer

Asgeir Fløtlien

Daglig leder

Hege Monica Feiring

Salg

Eirik Fossbråten

Selger

Ole Grønvold

Byggeleder

Brede Moldstad

Byggleder

Marius Tønseth

Tegner

Andreas Fraurud Hancz

Konstruktør

Anne-Lise Skarpnord

Økonomi

Østlaft Bygg AS

Et lite eventyr...

Østlaft Bygg AS har i mange år levert laftede hytter og hus, men etter overgang til ny  produksjonslinje fra 2003, har det hele blitt et lite eventyr. Tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi, har gitt bedriften en enorm utvikling.

Vi har så langt levert nær 450 hytter og hus til det Norske markedet.

Kvalitetsbestemmelser

Produksjonslinjen for laftet tømmer har blitt en stor suksess. Laftet utføres i 8” kantet furustokker med varierende høyde på stokkene fra ca. 24 – 32 cm. Tømmeret leveres ferdig tørket ned til ca. 18-20% før produksjonsstart. I knutene er det innfrest en egen ”vindstopper” for å sikre tettere laft. Den nye produksjonslinjen har stor nøyaktighet, som gir bedre sammenføyinger, sikrer god varmemotstand og bedre plassering av laftevatt. Dette er en av de mest effektive og moderne produksjonslinjer av tømmerkasser til hytter og hus.

Laft tilpasset kundens ønsker

Som basis for alle hytter og hus, er en av katalogmodellene, som teller ca. 100 i alt.
I så å si alle prosjekter blir hyttene bearbeidet og tilpasset kundens ønsker, tomteforhold osv. Østlaft Bygg AS har i samme eierskap –arkitektfirmaet Solvang Byggprosjekt AS, som utvikler modeller samt tilpasser modeller etter kundens ønsker. I tillegg tegnes det mange hytter etter skisser fra kunder som har en liten arkitekt i magen, med ofte svært gode resultater. Styrken er å kunne tegne akkurat din hytte.

Utvikling

Østlaft AS har fra 2006 utvidet organisasjonen betydelig, ved bla. etablering av selskapet Øslaft Bygg AS. Østlaft Bygg AS sørger for salg av nøkkelferdige hytter, byggeledelse og oppfølging av alle prosjektene. ”Gamle” Østlaft AS spesialiserer seg på konstruksjon og fabrikkproduksjon, mens Østlaft Bygg AS tar seg av deg som kunde. Du vil helt sikker oppleve å være i tett kontakt med mange medarbeidere i organisasjonen, når din hyttedrøm skal fullføres.

Østlaft Bygg AS flyttet inn i nye kontorlokaler på Rudshøgda i 2008. Her kan våre kunder studere tømmer, valg av type gulv, fliser og innredninger.

Norges største utvalg

Østlaft Bygg AS har ett rikt utvalg av anneks, hytter, stabbur, garasjer og hus i alle størrelser og varianter. Med over 100 modeller har Østlaft Bygg AS Norges største utvalg i laftede bygg. I vår nye katalog er det også en del bilder av enkelte modeller, samt diverse info vedr. produksjonslinjen, tørk av tømmer, samt våre kvalitetskrav. Produksjonskapasiteten ligger på over 120 enheter i året, noe som gir kort leveringstid. 

Østlaft Bygg AS håper dette kan være et utgangspunkt for å velge en hytteløsning fra oss. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig hytteprat!

Beliggenhet

E-post: post@ostlaftbygg.no
Org. Nr: 989319965
Tlf: 623 58 744

Besøksadresse:
Stolvstadveien 13
2360 Rudshøgda

Postadresse:
Postboks 34
2360 Rudshøgda

Interessert i flere hytter eller bygg?

Vår katalog inneholder over 30 ulike bygg. Vi leverer hytter, anneks, hus og garasjer tilpasset ditt behov.
Bestill gratis katalog over alle våre bygg

Bestill katalog